söndag 14 augusti 2016

Författarlinjen (mer folkis)

Det händer så mycket grejer nu och jag hinner knappt med att tänka! (Ännu mindre blogga.)

När jag skriver det här ligger jag i min säng i mitt alldeles nyinflyttade rum på Sörängens folkhögskolas internat belagt i semicentrala Nässjö där jag ska börja Författarlinjen imorgon.

What? tänker ni då.

Ja jo, svarar jag, egentligen är det inte så oväntat jag menar jag har vetat om att det här ska ske sedan i juni men jag har bara inte hunnit berätta det för er. Så kan det gå.

Nu ligger jag i alla fall här och har packat upp allt. Det som återstår är att omorganisera i garderoben men det orkar jag inte göra. Imorgon ska det samlas vid aulan klockan 15 och sedan är det igång. Mitt andra folkisår. Och jag tror (och hoppas) att det kommer bli annorlunda den här gången.

Jag läste ju Skrivarlinjen på Wik förra året och då bloggade jag inte alls. Faktum är att nästan alla mina fritidssysslor fick bli åsidosatta för att jag skulle hinna med "den ultimata folkis-experiencen" (= socialisera hela dagarna och hela nätterna). Och jag säger inte att det är fel. Jag hade det underbart på Wik. Men den här gången skulle jag gärna vilja fortsätta läsa, blogga, göra youtube-videos, spela ukulele, måla med vattenfärger, göra pärlplattor och titta på serier.

Jag vill fortsätta vara närvarande på andra platser än bara mitt folkhögskoleinternat.

Så... Nu kommer jag till er med ett löfte. Den här gången ska jag inte överge er. Jag ska inte överge bloggen. I solemnly swear.


Här är en bild på en överexalterad Beate som är alldeles regnig i ansiktet efter att ha sprungit runt och tittat på alla hus. Den är tagen igår när familjen åkte till Sörängen bara för att kolla läget eftersom nyckelutlämningen var idag.

Vi hörs!

PS. Och ja, jag vet att det inte har blivit någon frågestund gällande Wik än, men räds icke! Jag ska fixa en sådan snart.

2 kommentarer:

  1. Som jag skrev på instagram: jag hade tänkt söka dit i år. Bor inte alls långt därifrån. Men så blev det inte. Hoppas att du lär dig mycket och kan landa i att ha ett annorlunda folkisår. :)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt! Jag saknar redan folkis jätte mycket. Och författarlinjen låter jätte roligt! Hoppas du får det bra :)

    SvaraRadera