måndag 11 maj 2015

Youtube: Mina manus är fysiska ting!

Jag är så fruktansvärt excited över det här! Det ska bli så himla kul!Om ni skriver, brukar ni framkalla de fysiska versionerna av era skapelser? Hur brukar ni gå till väga? Några tips? Fangirla tillsammans med mig någon?

9 kommentarer:

 1. hallå jag hoppas verkligen du ger ut dom där någon dag, blir ju jättenyfiken ju!! spännande verkligen! och jag tycker inte det gör något att den första är kortare - det kanske nästan kan vara bra för att leda in till bok nr två på ett kvickt och spännande sätt! :)

  och jag tror du syftade på imperfekt som ord när du pratade om att du skrivit i dåtid :)

  SvaraRadera
 2. DET HÄR VAR SUPERINSPIRERANDE! Jag vill också skriva klart en bok, och skriva ut den och redigera! Att ens liksom komma till redigerinsstadiet... Så himla coolt att du är så awesome och redan har skrivit två böcker (och mer väl?)! Den här videon var verkligen jätterolig att titta på! :)

  SvaraRadera
 3. SÅ. HÄFTIGT.
  Att du skrivit klart två böcker... Fantastiskt! Själv lyckas jag knappt få ihop noveller. Blev så otroligt sugen på att skriva nu. När alla uppsatser är inne borde jag verkligen planera in lite skrivtid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Amelie! :D Hoppas du finner tid och ro att skriva lite (för jag tycker obviously att det är en rätt härlig sak att göra ;))!

   Radera
 4. Bytte de inte ord på dåtidstempus för några år sedan? Från imperfekt till preteritum har jag för mig. Så helt okej att glömma bort! (Är inte så himla noga heller tycker jag, bara man inte ska göra någon analys eller liknande...).

  Men apropå Bok 1 och längd: det finns ju jättemånga "större" korta böcker! Typ "Nick & Norahs Infinite Playlist" och "The Statistical Probability of Love at First Sight". Går säkert jättebra att skicka in sådan längd till förlagen! (Om du kommer vilja det senare, that is ;))

  SvaraRadera
 5. Åh, nu blev jag också sugen på att skriva ut mina manus! Så inspirerande! Jag måste nog ta och göra detsamma snart...
  Lycka till med redigerandet :D

  SvaraRadera
 6. Alltså, Beate, gud vad kul det var att se det här! Speciellt hur taggad och glad du är! Som massa andra redan har sagt - jätteinspirerande. Jag har själv inte skrivit ordentligt på hur länge som helst och nu kände jag verkligen hur jag saknat det. Så japp, nu efter att tittat på din video har jag plötsligt suttit och brainstormat skrividéer. Kanske inte blir något av det men bara det att jag kände sån glädje över det betyder jättemycket. Så tack, och hoppas det går bra med ditt redigerande! Och förresten, jättefina pennor! Älskar fina pennor.

  SvaraRadera
 7. Åh vad jag blev peppad att skriva nu :D

  SvaraRadera