måndag 25 maj 2015

Youtube: EUROVISION 2015 med Aline

Finalen av årets näst viktigaste högtid avhandlas. Och vi är fett peppade.

Vilka var era favoriter?!2 kommentarer:

  1. Älskar ESC! Mina favoriter var (Sverige!) Lettland, Australien, Norge och självklart Belgien! Dock hade jag väntat mig mer av Belgiens framträdande efter att man hörde att han hade gått på dansskola, kändes mest som att han bara stod still eller bara gick några steg... Men asgrym låt!

    SvaraRadera
  2. Håller helt klart med om att Belgien var bäst! Älskar förresten när du och Aline gör videor tillsammans, alltid så roligt att titta på :D

    Men om den där duetten med James Bond-tema (dörrarna osv, minns inte vilka det var) tyckte jag mest att det var intressant hur de valt att göra det. Hon är ju liksom arg och ledsen över att han bara dragit medan han ser så otroligt nollställt "snäll" ut och fortsätter rabbla samma tomma "my love was never gonna be enough" osv osv. Tyckte det var så skumt hur olika deras versioner av samma "historia" var första gången jag såg/hörde den och blev nog faktiskt lite inspirerad där, även om låten i sig inte var något speciellt. (Satt och övertolkade rätt hårt och hatade varje gång han sa "girl" i slutet av en strof eftersom det visserligen passade med musiken men inte storyn)

    SvaraRadera