fredag 15 maj 2015

Youtube: Bio med Beate

Vill ni se mina sparade biobiljetter och höra mig prata om dem? Då borde ni trycka på play.

3 kommentarer:

 1. DU ÄR INTE KNÄPP, JAG SPARAR OCKSÅ PÅ MINA BIOBILJETTER! :D jag har en bok där jag skriver in alla filmer jag ser och där i bak har jag en plastficka där jag lägger alla mina biljetter. Jag har nog biljetter från typ 2010 eller ännu tidigare :O Kommer ihåg stått jag sparat alla biljetter från Pirates-filmerna och det var ju ett tag sen de kom :) Min rekommendation till dig är att skriva årtal och vilka du gick med på baksidan. Det hjälper en att komma ihåg :)

  SvaraRadera
 2. JAG SAMLAR BIOBILJETTER (samlar faktiskt alla sorters biljetter sedan massa år tillbaka - den äldsta är från en vm-kvalsmatch i fotboll från 2003). Jag var också en av de som gillade The Mortal Instruments! Jag förstår att många kanske inte älskade den, men jag tyckte de lyckades bygga upp världen så bra och jag blev imponerad. Förhoppningsvis blir serien också bra, även om jag sörjer lite jag inte kommer att inte se de gamla skådisarna i den.
  Var inte heller så imponerad av Monsters University. Divergent och Insurgent kände jag båda ganska "meh" över. De är väldigt välgjorda och spännande, men de saknar det där extra som jag älskade i böckerna.
  Andra Hobbit-filmen är nog min favorit i serien, mest på grund av draken (som jag inte ALLS gillar extra pga personen som gör rösten *host*). Första gillade jag också! Tredje... sjukt fånig men ändå ganska bra i mina ögon.
  Nu blir jag sugen på att kolla igenom alla mina biljetter... Vilket jag verkligen inte borde just nu när jag har en litteraturuppsats att skriva. Ännu en grej att skriva på min "saker-att-göra-när-jag-har-tid"-lista.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blir typ generad å alla skådespelares vägnar eftersom det blev en flopp med filmen... Gud vilken ångest jag skulle känna om jag varit med i projektet och att det sedan började om med helt nya skådisar!
   MEN ALLTSÅ GUD Smaug är ju det bästa någonsin!! De där minuterna på slutet av tvåan är DEFINITIVT i klass med Sagan om Ringen. Hur kunde jag ha glömt att nämna det?!

   Radera