lördag 15 februari 2014

Bokvideo med Alla hjärtans dag-tema

Hej där! Rent spontant bestämde jag mig igår för att spela in en video med fem böcker jag tycker har fina kärleksrelationer, antingen mellan romantiska par, inom familjen eller mellan vänner.

Hoppas att ni gillar! <3


Kommentera gärna om det är några speciella relationer i böcker ni tycker är fina/intressanta/fascinerande/bra/frustrerande!


4 kommentarer:

 1. Just den här månaden har jag läst tre böcker med förhållanden jag tycker extra mycket om. Först så gillar jag vänskapen mellan Aria och Roar i Into the Still Blue av Veronica Rossi. Sen så älskade jag förhållandet mellan Nyx och Ignifex i Cruel Beauty av Rosamund Hodge, bara det gör boken mer än läsvärd. Och till sist så tycker jag om vänskapen mellan Juliette och Kenji i Ignite Me (jag älskar för övrigt relationen med den hon valde också, men eftersom det är spoilers vill jag inte prata om det ;)).
  Just i Ignite Me och Into the Still Blue så är det så härligt att se vänskapsrelationer utan någon kärlek inblandad, det händer allt för sällan i YA tycker jag. Och vilken bra video förresten! :)

  SvaraRadera
 2. Jag har läst Monstrets Dotter, men jag kommer verkligen inte ihåg den, vissa saker men inte själva handlingen. Känns som om jag måste läsa om den innan jag ger mig på Hemligheternas rike kanske?

  SvaraRadera
 3. Haha jag älskar dina videor! :) Jag håller definitivt med om The Raven Boys, och speciellt The Dream Thieves. Jag bara älskar Ganseys relation med Ronan och Adam (och med Blue med så klart, men killarna har en så fin relation!). Och även om jag håller med om Clary och Jace så har Tessa, Will och Jem från The Infernal Devices en mycket större plats i mitt hjärta. Deras relation är en av de finaste jag vet! Ett annat favoritpar är Percy och Annabeth från Percy Jackson serierna :)

  SvaraRadera
 4. Hej Beate!

  Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig. Vill du, får du gärna maila mig (alexandra@roligaprylar.se).

  Ha en fin dag!

  Alexandra

  SvaraRadera