torsdag 31 oktober 2013

Månadssammanfattning oktober

Oktober 2013

  1. The Kingmaker's Daughter av Philippa Gregory
  2. Airhead av Meg Cabot
  3. Att vara Nikki av Meg Cabot
  4. Jagad av Meg Cabot
  5. Vixen av Jillian Larkin
  6. Allegiant av Veronica Roth

Den bästa boken:


Jag tyckte att den här boken var jättefantastisk! Veronica Roth är numer min favoritförfattare. Jag läste ut den här två dagar efter att jag fått den och den har varit konstant närvarande i mina tankar sedan dess. Planen var att försöka skriva någon slags recension, men det blev inte så.... Can't get my act together riktigt. (Ja, återanvändning av bild.)

Den största besvikelsen:


Jag läste ut bok ett och två i Airhead-trilogin på typ sex timmar. Sedan plöjde jag igenom sista boken också, bara för att, men jag tyckte att den var sämst av de tre. Jag tycker inte att den här serien var särskilt bra och jag skulle nog inte rekommendera den till någon eftersom det finns så mycket annat fantastiskt där ute (Allegiant). Men nu kan jag kryssa av tre böcker från min oläst-lista i alla fall...

Boken med finast framsidan:

Det får bli Allegiant då... Så jag hänvisar er till bilen ovan. Faktum är att omslaget såg lite bättre ut på datorn än i verkligheten... Vattendropparna var liksom inte så skarpa, och det var synd, men jag älskar den flammande orangea färgen.

Allmänt: Eftersom månaden avslutades med Allegiant är jag fullständigt nöjd. Dock ingen toppenmånad i övrigt, även om Vixen visade sig vara väldigt bra! Rekommenderas.

Inför nästa månad: Eftersom det är NaNoWriMo och jag ska delta tror jag inte att jag kommer hinna med så mycket läsning... Men det är okej. Jag är lite stressad nu dock eftersom jag gått och blivit mastodontförkyld och kan knappt sitta och skriva det här inlägget utan att bli yr i huvudet och vilja lägga mig ner. Hoppas jag känner mig lite bättre imorgon...

PS. Tack så HIMLA MYCKET för att gratulationer jag fick! Ni fick faktiskt dagen att kännas lite mer speciell...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar