onsdag 24 april 2013

Vad är detta?

Igår låg jag lugnt och läste i Beautiful Darkness (apropå det, kan inte Lena bara ge sig?! Dryga tjej...) och rätt var det var, när jag bläddrade sida så hittade jag den här instoppad mellan sidorna!


Detta har aldrig hänt mig förut. Jag vet faktiskt inte ens vad det är, men min gissning är en slags stöldskyddsgrej.

Har ni någon gång hittat sådana här saker i era böcker?

Extremt skumt...

8 kommentarer:

 1. jo ser ut som stöldskydd eller liknande ^^

  SvaraRadera
 2. Någon försöker kommunicera med dig !!!! :O //Å

  SvaraRadera
 3. Är det inte någon slags klisterlappsbaksida (heter det så, den här grejen klistermärket sitter på innan man tar bort det)?

  SvaraRadera
 4. Det är ett larm! Brukar så himla sällan handla i bokhandlar, men på den tiden jag gjorde det hittade jag ofta sådana. Ibland kan de vara som ett litet metallstreck med typ tejp över. :)

  SvaraRadera
 5. Åh, vad trevligt med en liten present sådär gömd bland sidorna! :D
  SV: Seriealbum är ganska nytt för mig också, har bara läst några få... Manga är däremot något jag lägger ner mycket av min tid på, vilket kanske kan räknas lite som seriealbum...? Ja, i alla fall så är det härligt med lite variation i läsningen ibland! ^^

  SvaraRadera
 6. Yup. Som flera har sagt ovan så är det ett stölskydd. Vi har sådana i varje bok på skolbiblioteket, fast då är de fastklistrade med superlim.

  Har aldrig hittat en lös sån i någon bok, men dock andra små skatter. Som chokladflagor och smutsiga gamla kvitton. Usch, usch.

  SvaraRadera
 7. I biblioteksböcker kan man hitta det mesta men oftast kvarglömda bokmärken. I en bok jag lånade var det någon som käkat tomat över hela boken. Gammal intorkad tomat är aldrig trevligt!

  SvaraRadera