onsdag 10 april 2013

Liebster Blog Award!


Tack så hjärtligt Rebecka som tilldelade mig detta award! Och eftersom jag är nyfiken slog jag upp vad liebster betyder och svaret enligt google translate var "käraste". Det kanske ni som läser tyska i skolan redan vet, men jag som spanskaelev hade ingen aning. Mycket gulligt!

Utmärkelsen går ut på att svara på nio frågor och att sedan skicka priset vidare, så att dessa också svarar på  frågorna.

1. Vad ville du bli när du var liten?

Om jag räknar mig själv som liten nu så vill jag ju bli författare (dah!) men om man räknar med lite yngre så ville jag bli lite av det vanliga. Delfinskötare, lärare, kemist (en sådan som har provglas fyllda med olikfärgade vätskor som poffar när man häller ihop dem).

2. Vad är du idag?

Jag är gymnasieelev och går andra året på ett samhällsvetenskapligt program med inriktning beteendevetenskap. Det låter så fancy när jag säger det på det sättet, annars brukar det normala svaret vara "sam beteende".

3. Vart vill du helst resa?

Överallt i Storbritannien. Jag ska jobba mig igenom hela ön och finkamma varenda liten bokaffär! Och resten av tiden ska jag sitta i små korsvirkeshus/stora stenslott och skriva på mina böcker.

4. Var ser du dig själv om fem år?

Då är jag... 22 (jag vill gärna säga 23, men det är inte riktigt helt sant...). Då ska jag ha färdigställt åtminstone ett manus och skickat in det till förlag. Dessutom ska jag studera på högskolan, någonting inom engelska, historia, litteratur eller skrivande.

5. Rött eller vitt?

Jag har sett några som svarat på detta som om det vore vin och jag har inga som helt preferenser vad gäller det så jag tänker svara vitt. För att jag gillar den färgen bättre än rött.

6. Sommar eller vinter?

En svår en... När jag befinner mig i vardera årstid känner jag mig oftast väldigt nöjd med det, men om jag måste välja så tror jag att jag gillar vinter bättre.

7. Skog eller hav?

Skog! Det är något av det mysigaste jag vet. Tänk er en riktig trollskog med mossa på träden och dimma mellan grenarna... Det är inspirerande tycker jag.


8. Vad gör dig ledsen?

Att folk har det dåligt i världen och att jag inte kan fixa det. Och tanken på att folk har fysiskt ont. För jag gillar inte smärta...

9. Vad är det bästa du vet?

Ojojoj... Så många saker, vi tar de uppenbara först. Böcker. Att läsa. Att skriva. Att ta del av berättelser. Choklad. Mina fantastiska vänner. Min familj. Musik. Vackra känslor. Att kramas. Min säng. Upplevelser. För att nämna några.

Nu till delen där jag utnämner nya käraste! Jag vill ge detta pris till Lisa för att jag helt enkelt gillar hennes blogg jättemycket, Hanna för att jag kan relatera till allt som hon skriver om samt Frida för att jag har varit smått beroende av hennes blogg ända sedan hon startade den.

Egentligen är det meningen att man ska utmärkta fem stycken tror jag, men jag vet inte så många fler som inte redan har fått detta pris, så jag tänker nöja mig med dessa tre damer. Tack för fina bloggar <3

3 kommentarer:

  1. Tack så mycket! Så himla kul!!

    SvaraRadera
  2. Svar; Låter spännande! ser fram emot att läsa den! :)

    SvaraRadera
  3. Tack så jätte jätte jätte mycket! Blev verkligen superglad! :D

    SvaraRadera