söndag 16 december 2012

*Glädjedans

Det har florerat ganska många tävlingar på olika bokbloggar nu i december, och några av dem har jag gått med i. Och igår fick jag ett kommentar från Nelly och det visade sig att jag hade vunnit hennes tävling!!!

Så himla kul att vinna (särskilt böcker)! Och när jag tänkte efter så insåg jag att faktiskt vunnit tre stycken bokbloggartävlingar och det känns som mer än genomsnittet. Jag är alltså jättenöjd och glad!

Min vinst kommer bli ett hemligt bokpaket, och man fick berätta lite om vilken sorts böcker man gillade, så att det inte blir helt tokigt. Ser übermycket fram emot att få se vad det är för något, tack så jättemycket Nelly!

För några dagar sedan fick jag även hem de fösta fyra delarna i A Song of Ice and Fire-serien av George R.R. Martin, som jag hade köpt på cdon för bara 99 kronor. Det blir 25 kronor per bok, och det är så himla värt!


Sådär ser de ut, så himla snygga! Väldigt olika andra böcker i mina hyllor, eftersom de flesta är YA-böcker och vi alla vet hur de brukar se ut... Jag tycker att de är så stilrena, men ändå färgglada och episka. De är lika stora som svenska pocketböcker, och jag hade oroat mig för att sidorna skulle vara för stela och jag skulle bli tvungen att bryta ryggen på dem för att kunna läsa, men det kommer inte behövas. Sidorna var lagom mjuka och tunna, så det kommer gå jättebra. Ser fram emot att få börja läsa på serien!

Och till sist så ska jag berätta att Divergent är utläst. Den var så bra att jag nästan saknar ord, jag överanvänder fantastisk och underbar och "jag älskar den så himla mycket" när jag försöker förklara för folk vad jag tyckte om den, så vi får se hur det går när jag ska skriva recension...

3 kommentarer:

  1. Oj, 99kr för 4 böcker är ju riktigt billigt! Typiskt att man missade det erbjudandet... fast å andra sidan så kommer det väl ut en till samlingsbox när hela serien är utgiven så man får väl satsa på den istället :)

    SvaraRadera
  2. Kul att du vann. Din vinst kommer på posten inom kort.

    SvaraRadera
  3. SVAR: Åh! Va roligt att du gillade tipset! :D Oerhört glad att du skriver tillbaka! :D <3

    SvaraRadera