måndag 5 november 2012

Min första e-bok

Hej och tack och bok (see what I did there?) för de fina kommentarerna om videosarna (fin pluralis, eller hur?)! Favoriterna för er verkade vara List-boken och Harry Potter-muggen, mycket roligt.

Men, jag tänkte också berätta en lite rolig grej, nämligen att jag har läst mina första e-böcker! Eller iPhone-böcker, om man ska vara sådan... Det råkade vara så att jag låg häromnatten och inte kunde sova och kom på att jag kunde ladda ner någon bokläsar-app att fördriva tiden med. Jag har sedan dess hunnit med att läsa några smånoveller, men idag på bussen hem hann jag med något som nästan (med lite god vilja) kan kallas en hel bok.


Denna lilla berättelse handlar om en riddare som känner ett kall som drar med honom ut i skogen. Efter många dagar möter han en annan riddare som försöker hindra honom att fullfölja sitt kall, men den första riddaren dödar honom. Han kommer till en borg och där händer det lite grejer som jag tänker låta vara osagda.

Det var en mycket söt berättelse, den var väldigt sagolik och när slutet började uppdaga sig så kände jag faktiskt att den blev väldigt spännande! Jag gillade verkligen slutet. Så när det väl kom till kritan för mig att sätta betyg på denna (1-5, usch!) så valde jag 5.

Det tog bara ungefär en kvart för mig att läsa ut den (en bussresa), så om ni har några minuter över och har tillgång till dator eller telefon med sådana funktioner så tycker jag att den här är värd att läsa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar