onsdag 17 oktober 2012

Kreativitetsgnäll

Idag vill jag inte gå till skolan.

"Va?", tänker ni kanske då, "klockan är elva och hon är inte där än, vad har hon för utomjordligt schema?!" Då kan jag tala om för er att det är min brist på individuellt val detta år som ger mig denna förmiddag helt fri att spendera hur jag vill (allt som oftast med matteboken).

Men, tillbaka till ämnet, idag vill jag inte gå till skolan. Idag vill jag sitta hemma framför min dator och jobba på en bokidé som jag fick för läääänge sedan när en av mina kompisar sa en enda liten mening, som jag var tvungen att skriva ner i anteckningar på telefonen. Den anteckningen tog jag sedan fram när jag hittade mitt lilla författar-block och skrev ner den, utvecklade den och funderade över dess möjlighet att någon dag kanske bli en riktig bok.

Och nu vill jag totalt uggla ner mig i min potentiella dystopiska framtidsvärld. Inte gå till skolan.

Jag ber om ursäkt för min gnällighet, men det är bara ett annorlunda sätt för mig att uttrycka min kreativitet på just nu.

Som kompensation får ni en bild på en liten del av mina hafsigt nedkrafsade anteckningar angående denna bokidé.


Det kliar i fingrarna!

1 kommentar:

  1. Nu blev jag jättenyfiken på vad den där komentaren var, som gav en hel bokidé. Men den kanske är hemlig... Men då kanske du kan säga något litet om detta nya bok-progekt, var/när eller vilke genre? :) Nyfiken!

    SvaraRadera