söndag 15 juli 2012

Day 19: 30 Days of Harry Potter

Jag varnar er för eventuella spoilers! Jag tänker mig denna utmaning som ett slags sätt att visa världen (nåväl, kanske inte hela världen direkt, men några stycken) vart någonstans jag står i Harry Potter-frågor och att den mer är tänkt till sådana och att den mer är tänkt till sådana som redan läst böckerna och vill ta del av andras åsikter. Alltså tänker jag inte vakta min tunga (...eller fingrar) för spoilers när jag skriver dessa inlägg. 

Day 19: Favorite horcrux.


Jag har en! Och det är Nagini. Att Harry är en horrokrux får man ju faktiskt veta relativt tidigt men Nagini, det är liksom ett mysterium ända tills det bevisats! Och det är den allra sista horrokruxen innan Voldemort kan dödas.


Jag tycker att Nagini är mest episk och mystisk... Och hon verkar ju vara den enda levande varelse på hela jorden som Voldemort hyser några slags ömsinta känslor för. Jag menar, att han valde ut henne som en horrokrux är ju ett slags tecken på tillit. Troligtvis den enda kärleksfulla relationen han någonsin har haft i sitt liv...Imorgon blir det (förhoppningsvis, om tidsinställda inlägg fungerar): Day 20: Funniest moment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar